Розсольник – це суп, улюблений багатьма. Його готує вже не перше покоління і він ніколи не втрачає актуальності. Смачний, ароматний і дуже корисний.
Сьогодні ми розглянемо самі смачні та прості рецепти розсольнику. Можна зварити його з рисом або перловкою, з м’ясом або без. Головне, що його незмінним інгредієнтом є солоні огірки.
1. Класичний рецепт розсольнику з яловичиною і перловкою
Розсольник за цим рецептом приготувати не складно. Головне, слідувати інструкції і тоді смачний суп вийде навіть у новачка.
Інгредієнти:
- 2 літра чистої води;
- Пару лаврушин;
- 3-5 картоплин, залежно від розміру;
- 70 грам томатної пасти;
- По 3 горошини запашного і чорного перцю;
- Дві великих або середніх цибулини;
- 4 квашених або солоних огірочка;
- Дві середні моркви;
- 300 грам яловичини (на кістці);
- Сіль і мелений перчик на смак;
- 2 повні ст. л перловки.