Розсольник — класичний рецепт приготування

Розсольник – це суп, улюблений багатьма. Його готує вже не перше покоління і він ніколи не втрачає актуальності. Смачний, ароматний і дуже корисний.

Сьогодні ми розглянемо самі смачні та прості рецепти розсольнику. Можна зварити його з рисом або перловкою, з м’ясом або без. Головне, що його незмінним інгредієнтом є солоні огірки.

1. Класичний рецепт розсольнику з яловичиною і перловкою

Розсольник за цим рецептом приготувати не складно. Головне, слідувати інструкції і тоді смачний суп вийде навіть у новачка.

Інгредієнти:

  • 2 літра чистої води;
  • Пару лаврушин;
  • 3-5 картоплин, залежно від розміру;
  • 70 грам томатної пасти;
  • По 3 горошини запашного і чорного перцю;
  • Дві великих або середніх цибулини;
  • 4 квашених або солоних огірочка;
  • Дві середні моркви;
  • 300 грам яловичини (на кістці);
  • Сіль і мелений перчик на смак;
  • 2 повні ст. л перловки.