Рогалики з ковбасою і моцарелою


Відмінний рецепт приготування смачних рогаликів з ковбасою і сиром моцарелла. Смачно і легко приготувати.

Інгредієнти

  • 0,5 кг.

    — мука

  • 25 р.

    — дріжджі (сухі)

  • 250 мл.

    — молоко

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 6 ст. л.

    — рослинна олія

  • 300 гр.

    — ковбаса

  • 300 гр.

    — сир (моцарела)

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 180 градусів.

    У великій мисці ретельно перемішуємо яйце, цукор, сіль, масло і молоко. Невеликими порціями додаємо борошно і замішуємо тісто. Даємо 30 хвилин відпочити.

    Ділимо тісто на 3 частини. Кожну частину тіста розкачуємо у велику тонкий коржик округлої форми.

    Ножем від центру тісто розрізаємо на рівні частини (6-8 частин).

    Ковбасу нарізаємо на тонкі кружечки і розрізаємо на 4 частини. Сир Моцарела нарізаємо брусочками (довжина брусків повинна бути трохи менше самій широкій частині шматка тесту).

    У широку частину тіста викладаємо нарізану ковбасу і один шматок сиру. Акуратно загортаємо в рогалик і викладаємо на лист для запікання.


    Випікаємо рогалики з ковбасою і моцарелою протягом 15-20 хвилин, тісто має підрум’янитися.

    Приємного апетиту!