Простий рецепт смачних оладок з рису з сиром і петрушкою. Рисові готуємо оладки із залишків рису після вечері або відварюємо.
Інгредієнти
-
150 гр.
— рисова крупа
-
100 гр.
— сир (твердий)
-
1 ст. л.
— молоко
-
80 гр.
— мука
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 гілочка
— петрушка
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Якщо готового рису немає, то відварюємо рис у великій кількості води, промиваємо холодною водою і відкидаємо на друшляк.
У приготовлений рис додаємо 1 ст. л. масла. У мисці збиваємо яйця з борошном, нарізаною петрушкою і дрібкою солі.
Викладаємо підготовлену суміш з яєць і борошна в рис, додаємо молоко і дрібно натертий сир. Перемішуємо.
У гаряче масло порціями (по 1 ст. л.) викладаємо підготовлену рисову суміш, формуємо оладки. Обсмажуємо рисові оладки до золотистої скоринки з 2-х сторін.
Готові рисові оладки викладаємо на паперові серветки і потім подаємо. Приємного апетиту!