Рисова каша на молоці


Класичний рецепт приготування рисової каші на молоці.

Інгредієнти

  • 1 склянка

    — рисова крупа

  • 3 склянки

    — молоко

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — вершкове масло

Рецепт приготування

    Молоко наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Рис ретельно промиваємо 5-6 разів.

    Як закипить молоко викладаємо в каструлю рис, сіль і цукор. Кашу доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні, поки не загусне і рис не стане м’яким. Кашу періодично помішуємо.

    За кілька хвилин до готовності в рисову кашу додаємо вершкове масло, розбиваємо яйце і енергійно перемішуємо.

  • Готову гарячу рисову кашу на молоці розкладаємо по тарілках, посипаємо за смаком корицею і відразу подаємо. Приємного апетиту!