Класичний рецепт приготування рисової каші на молоці.
Інгредієнти
-
1 склянка
— рисова крупа
-
3 склянки
— молоко
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— вершкове масло
Рецепт приготування
-
Готову гарячу рисову кашу на молоці розкладаємо по тарілках, посипаємо за смаком корицею і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Молоко наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Рис ретельно промиваємо 5-6 разів.
Як закипить молоко викладаємо в каструлю рис, сіль і цукор. Кашу доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні, поки не загусне і рис не стане м’яким. Кашу періодично помішуємо.
За кілька хвилин до готовності в рисову кашу додаємо вершкове масло, розбиваємо яйце і енергійно перемішуємо.