Рибний пиріг з рідкого тіста


Смачний пиріг з рідкого млинцевого тіста з начинкою з смаженої червоної риби, моркви і ріпчастої цибулі.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — риба (філе, червона або біла)

  • 1 1/2 склянки

    — мука

  • 1 чашка

    — молоко

  • 1 чашка

    — майонез

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ст. л.

    — гірчиця (Діжонська, за бажанням)

  • 1/2 ч. л.

    — розпушувач

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1/3 шт.

    — морква

  • 2 гілочки

    — кріп

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для швидкого приготування рибного пирога ставимо за духовку на 190 градусів.

    У мисці збиваємо яйця з 2 пучечками солі. Додаємо майонез, молоко, розпушувач, добре перемішуємо і, помішуючи, порціями всипаємо борошно. Отримуємо рідке тісто, як на млинці.


    У змащену маслом круглу форму вливаємо половину підготовленого рідкого тіста і відправляємо в духовку на 10 хвилин.


    У воді з лавровим листом і сіллю відварюємо філе лосося (або іншої риби) 3-4 хвилини. Виймаємо, остуджуємо і розминаємо виделкою. У маслі обсмажуємо нарізану цибулину з натертою морквою і перемішуємо з подрібненої рибою, кропом і Дижонской гірчицею (можна без неї). Пробуємо на сіль.


    У форму на готовий запечений корж викладаємо рівномірно підготовлену рибну начинку і заливаємо зверху залишками рідкого тіста.

    Випікаємо ароматний рибний пиріг в духовці 30-35 хвилин, перевіряємо готовність зубочисткою. Подаємо рибний пиріг з млинцевого тіста злегка остигнув. Приємного апетиту!