Рибні котлети


Простий рецепт смачних котлет з рубленого філе білої риби з ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — риба (будь-яка)

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — мука

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе будь-якої риби нарізаємо на невеликі шматочки, цибулю — дрібно. Викладаємо в миску. Додаємо до риби суміш перців, яйце і борошно.


    Перемішуємо заготівлю і, якщо рибна суміш виходить занадто рідкою, додаємо 1 ст. л. борошна.


    Підготовлену рибну суміш ділимо візуально на 4 частини і викладаємо в розігріте масло, формуємо 4 котлети. Обсмажуємо бік рубаних котлет до світло-коричневої скоринки на середньому вогні.


    Перевертаємо ароматні котлетки на іншу сторону, натискаємо зверху лопаткою і смажимо 3 хвилини.

    Подаємо ароматні котлети з риби з пюре з гороху або картоплі. Приємного апетиту!