Приготувати просте, але дуже смачне блюдо легко. Ароматна запіканка з рибою, солодким перцем, помідорами, картоплею в соусі з молока і яєць під смачним шаром запеченого сиру.
Інгредієнти
-
400 гр.
— риба (філе будь-якої риби)
-
2 шт.
— перець (солодкий зелений+червоний)
-
6 шт.
— картопля
-
2 шт.
— помідори
-
150 гр.
— сир (твердий)
-
100 мл.
— молоко
-
3 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— приправа (будь-яка для риби)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Відварюємо, остуджуємо і очищаємо картоплю в «мундирі». Якщо картопля буде заздалегідь готовий, то час на приготування запіканки скоротитися. Підготовлену картоплю нарізаємо на тонкі скибочки.
Підготовлене філе риби нарізаємо кубиками, викладаємо в миску і змішати з приправою для риби і сіллю.
Очищені червоний і зелений перець нарізаємо кубиками, помідори — великими скибочками. Солимо.
Всі інгредієнти викладаємо довільними шарами в форму і заливаємо сумішшю з молока і яєць.
Покриваємо запіканку половиною натертого сиру і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин.
За 10 хвилин до приготування виймаємо ароматну запіканку, посипаємо залишками сиру і запікаємо.
Готову смачну рибну запіканку подаємо гарячою. Приємного апетиту!