Рибна запіканка з овочами


Приготувати просте, але дуже смачне блюдо легко. Ароматна запіканка з рибою, солодким перцем, помідорами, картоплею в соусі з молока і яєць під смачним шаром запеченого сиру.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — риба (філе будь-якої риби)

  • 2 шт.

    — перець (солодкий зелений+червоний)

  • 6 шт.

    — картопля

  • 2 шт.

    — помідори

  • 150 гр.

    — сир (твердий)

  • 100 мл.

    — молоко

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — приправа (будь-яка для риби)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо, остуджуємо і очищаємо картоплю в «мундирі». Якщо картопля буде заздалегідь готовий, то час на приготування запіканки скоротитися. Підготовлену картоплю нарізаємо на тонкі скибочки.


    Підготовлене філе риби нарізаємо кубиками, викладаємо в миску і змішати з приправою для риби і сіллю.


    Очищені червоний і зелений перець нарізаємо кубиками, помідори — великими скибочками. Солимо.


    Всі інгредієнти викладаємо довільними шарами в форму і заливаємо сумішшю з молока і яєць.


    Покриваємо запіканку половиною натертого сиру і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин.
    За 10 хвилин до приготування виймаємо ароматну запіканку, посипаємо залишками сиру і запікаємо.

    Готову смачну рибну запіканку подаємо гарячою. Приємного апетиту!