Риба в клярі з перцем


Простий рецепт приготування ароматної тріски, смаженої в клярі з шматочками смаженого перцю.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — тріска (філе)

  • 3 ст. л.

    — мука

  • 3 ст. л.

    — молоко

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У мисці збиваємо вінчиком молоко з борошном без грудочок. Додаємо в суміш яйце, щіпку солі і добре перемішуємо вінчиком.
    Філе тріски (або іншої риби) нарізаємо на смужки і порціями викладаємо в підготовлений кляр.


    Після кляру рибку відправляємо відразу у велику кількість гарячого масла на середньому вогні.
    Обсмажуємо шматочки тріски до золотистого кольору.


    В іншій сковороді обсмажуємо підготовлений очищений і порізаний на скибочки перець. Смажимо перець 2-3 хвилини і солимо.

    На тарілку викладаємо готову ароматну тріску в клярі, зверху красиво викладаємо скибочки смаженого перцю і подаємо. Приємного апетиту!