Риба в духовці — як смачно і просто запекти рибу

Рибу, різноманітні морепродукти, я люблю дуже. Я пробував багато, по різному приготованих страв із цих продуктів і в принципі не пам’ятаю, щоб якесь блюдо мені не подобалося. Так, звичайно, щось смачніше, щось трошки гірше, але всі страви з риби та морепродуктів завжди набагато легше, ніж з м’яса і звичайно набагато корисніше.

У 60-70 роки, хто пам’ятає, були рибні дні і по радіо пояснювали, що це так держава піклується про наше здоров’я. Ось звідти-то і ми з’явилися. Такі здоровенькие і любимо два, три рази в тиждень приготувати що-небудь з риби і не тому, що це корисно, а тому, що це смачно. Сьогодні ми приготуємо кілька страв, які вдома ми готуємо часто, тому що це швидко і смачно.

1. Горбуша, запечена в духовці в листковому тісті

Інгредієнти:

3 порції.

  • Риба червона (філе) — 300 р.

  • Шпинат — 50-70 р.
  • Гриби печериці або шиітаке — 100 р.
  • Цибуля ріпчаста — 2 маленьких головки
  • Вершкове масло — 50 р.

  • Тісто листкове або листково -дріжджове — 300 р.
  • Сіль, перець за смаком