Рецепти дуже смачних оригінальних млинців на Масляну

На носі тиждень млинців і вже ціла купа всіляких рецептів приготування млинців. Але ж співаєш їх раз, другий і потім в звичайному вигляді вони набридають. Тому буде корисним подумати над тим, як блиночки можна ще подати на стіл, щоб вони порадували всіх їдців і гості були в захваті від нового для них варіанти застосування цієї ніжної куховаріння.

Тонке смажене тісто ідеально підходить для фарширування. Мало того, що воно здатне утримати в собі смачне наповнення, так ще і під час подальшої готування може просочитися додатково соком від начинки і придбати новий дивовижний смак або ж придбає приємне похрускування.

Як приготувати оригінальні млинці. Покрокові рецепти приготування млинчиків з родзинкою

Покопавшись у своїх нотатках, вдалося знайти кілька цікавих ідей.

Меню:

  1. 1. Салат з млинців
  2. 2. Фаршировані млинці з 3-ма начинками
  3. 2.1. Млинці, фаршировані фаршем, рисом і грибами
  4. 2.2. Млинці, фаршировані сиром та родзинками
  5. 2.3. Млинці, фаршировані печінкою смаженою
  6. 3. Млинцеві кошики
  7. 4. М’ясний пиріг, загорнутий в млинці
  8. 5. Відео — Млинцевий торт «Тірамісу»

По суті, ці готові кругляш, що нагадують сонечко, можна використовувати як в якості додаткового компонента в стравах, так і базового компонента, у який можна загорнути смачну начинку.

І мова йде не тільки про фаршированих млинцях. Адже їх можна застосувати і в салати, і в торти, і в якості «кошиків» або «мішечків» для красивої подачі, і для запікання в духовій шафі листкових пирогів і т. д.

Млинці підходять практично для всього. Головне, включити свою фантазію: придумати, в якій формі їх загорнути, що покласти в них в якості начинки, як і чим скріпити, щоб вони не розгорталися, ніж додатково присмачити, яким способом запекти і як прикрасити, щоб оригінально подати на стіл хоч будній, хоч у святковий день.

Оскільки у даній статті ми поговоримо про те, як можна ще використовувати готові млинці, то рецепти їх приготування Ви можете подивитися в попередніх статтях. Готували ми їх на різній основі: на молоці, на кефірі, на воді і кислому молоці і різні інші.