Пшоняна каша з бананом і какао


Оригінальний рецепт смачного сніданку з пшона, бананів, какао з додаванням цукру і кориці.

Інгредієнти

  • 1 склянка

    — пшоняна крупа

  • 2 шт.

    — банан

  • 1 ст. л.

    — какао (порошок, з гіркою)

  • за смаком

    — цукор

  • за смаком

    — кориця

Рецепт приготування

    Пшоно ретельно промиваємо 4-5 разів, заливаємо водою (1 частина крупи і 3 частини води) і відварюємо на повільному вогні, поки рідина не википить і пшоно не стане розсипчастим.


    Банани очищаємо, нарізаємо і подрібнюємо в пюре блендером.


    У підготовлене бананове пюре додаємо за смаком цукор, какао і добре збиваємо.


    Додаємо пшоняну кашу.


    Перемішуємо ароматну пшоняну кашу, додаємо корицю за смаком і ще раз перемішуємо.

    Готову запашну кашу з бананами і какао подаємо на сніданок. Приємного апетиту!