Пшоняна каша — рецепти приготування швидко і просто

Як правильно варити пшоняну кашу? Рецептів приготування чимало. Можна приготувати кашу на воді або молоці, зварити її на плиті, в мультиварці або навіть запекти в духовці. У цій статті ми розглянемо самі смачні і прості з них.

Пшоняна каша корисна для організму. Їсти її рекомендують навіть дітям. А якщо приготувати її смачно, то вся родина буде задоволена цим корисним сніданком. Тут ми розглянемо основні варіанти приготування пшоняної каші.

1. Пшоняна каша з гарбузом на молоці

Гарбуз дивовижним чином поєднується з пшоняною кашею. Це дуже смачно і корисно. Приготуйте такий сніданок своїй родині – це чудовий початок дня!

Інгредієнти:

  • Стакан пшоняної крупи;
  • 2 столові ложки цукрового піску;
  • Щіпка солі;
  • 3 склянки молочка;
  • 70 г вершкового масла;
  • 200 грам гарбуза.

Стакани для вимірювання молока і крупи повинні бути однаковими по місткості. Якщо ви хочете приготувати більше або менше каші, то головне дотримуватися потрібних пропорцій – 1 частина крупи на 3 частини рідини.