Як правильно варити пшоняну кашу? Рецептів приготування чимало. Можна приготувати кашу на воді або молоці, зварити її на плиті, в мультиварці або навіть запекти в духовці. У цій статті ми розглянемо самі смачні і прості з них.
Пшоняна каша корисна для організму. Їсти її рекомендують навіть дітям. А якщо приготувати її смачно, то вся родина буде задоволена цим корисним сніданком. Тут ми розглянемо основні варіанти приготування пшоняної каші.
1. Пшоняна каша з гарбузом на молоці
Гарбуз дивовижним чином поєднується з пшоняною кашею. Це дуже смачно і корисно. Приготуйте такий сніданок своїй родині – це чудовий початок дня!
Інгредієнти:
- Стакан пшоняної крупи;
- 2 столові ложки цукрового піску;
- Щіпка солі;
- 3 склянки молочка;
- 70 г вершкового масла;
- 200 грам гарбуза.
Стакани для вимірювання молока і крупи повинні бути однаковими по місткості. Якщо ви хочете приготувати більше або менше каші, то головне дотримуватися потрібних пропорцій – 1 частина крупи на 3 частини рідини.