Прості рецепти з фото салатів з фунчозой в домашніх умовах

Фунчоза — це продукт азіатської кухні. Досі невідомо де вона була зроблена вперше. Її можна вважати і корейської і китайської і японської, вона скрізь популярна. Фунчоза це не лапша, як вважають багато хто, а скоріше це вермішель, дуже схожа на тоненькі спагетті. Після теплової обробки вона стає прозорою і слизькою, тому її називають «скляним».

Фунчозу роблять з крохмалю, причому з особливого крохмалю. цей крохмаль отримують з бобів мунг, які ще називають золотиста квасоля. Щоправда, в даний час роблять і з картопляного, і з кукурудзяного крохмалю. Але це не справжня фунчоза. Ми намагаємося купувати корейську фунчозу і дивимося з чого вона виготовлена. Дивіться і ви. Будемо сподіватися, що вам попадеться справжня.

Взагалі-то фунчоза не має свого смаку і запаху. З одного боку це добре, тому що відсутність смаку дозволяє створювати нові комбінації продуктів, з іншого боку її окремо не їдять. Зазвичай використовують різні соуси, додають овочі, м’ясо та ін.

Фунчоза добре оформлена дуже згодиться і до святкового новорічного столу.

Ну добре, ми вже знаємо що таке фунчоза, розуміємо, що вона корисна і з добавками смачна. Більше того, ми вже готували з неї суп, так і салат теж (див. нижче). Пора вже починати готувати.