Помідори, фаршировані моцарелою


Оригінальна закуска з хрустким секретом. Готуємо 5 хвилин.

Інгредієнти

  • 15-20 шт.

    — помідори (черрі)

  • — сир (моцарела-міні за кількістю помідор)

  • — сухарі (за кількістю помідор)

  • — оцет (бальзамічний)

  • — рослинна олія (оливкова)

  • — листя базиліка (за кількістю помідор)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Готуємо за півгодини до подачі на стіл.

    Відрізаємо кришечку з помідорів і маленькою ложкою видаляємо м’якоть.


    На дно кожного помідора викладаємо по 1 сухарику і зверху по краплі бальзамічного оцту і оливкового масла.


    Заповнюємо помідори маленькими кульками моцарелли, прикрашаємо листком базиліка і закріплюємо зубочисткою, щоб сир залишався всередині помідора і так буде просто брати закуску.


    Помідори солимо, перчимо і подаємо на стіл.

    Приємного апетиту!