Полуничний мохіто з шампанським


Освіжаючий рецепт ароматної коктейлю з рому, шампанського, соку лайма, листя м’яти і свіжої полуниці.

Інгредієнти

  • 750 мл.

    — шампанське

  • 150 мл.

    — ром

  • 100 мл.

    — сік лайма

  • 1,5 жмені

    — полуниця (свіжа)

  • 1 жменю

    — м’ята (листя)

  • 2 ст. л.

    — цукор

Рецепт приготування

    Полуницю ретельно промиваємо, видаляємо чашолистки і нарізаємо кубиками. Листочки м’яти промиваємо.


    В скляну тару на дно викладаємо підготовлену полуницю, листя м’яти, цукор і добре розминаємо.

    Вливаємо в полуницю з м’ятою ром, шампанське, сік лайма і перемішуємо. Розливаємо полуничний мохіто по келихах, додаємо лід, прикрашаємо полуницею і подаємо. Насолоджуйтесь!!!