Пиріжки з м’ясом з бездріжджового тіста в духовці


Дуже смачні пиріжки з бездріжджового тіста з начинкою з свинячого фаршу з ароматними спеціями.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — свинина (жирна)

  • 1 кг.

    — борошно (вищий сорт)

  • 5 шт.

    — куряче яйце

  • 4 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 450 гр.

    — маргарин (розм’якшений)

  • 200 гр.

    — сметана

  • 1 ч. л.

    — майоран

  • 2 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    У миску розбиваємо яйця (4 шт.).


    Додаємо розм’якшений маргарин, сіль (1 ч. л), сметану (залишаємо 1 ст. л. для фаршу) і порціями додаємо борошно.


    Замішуємо м’яке еластичне тісто і відправляємо в холодильник, поки готуємо начинку.


    Жирну свинину нарізаємо на шматочки і пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні.


    Цибулю дрібно нарізаємо або подрібнюємо в кухонному комбайні і викладаємо в миску. Додаємо підготовлений свинячий фарш, майоран, перець, сіль (3 щіпки) і сметану (1 ст. л.).


    Добре перемішуємо фарш.


    Бездріжджове готове тісто ділимо на 30-35 шматків, формуємо кульки і розгортаємо в коржі.


    Викладаємо зверху підготовлений свинячий фарш (по 1-1,5 ст. л.).


    Скріплюємо щільно краю.


    Пальцями скручуємо закріплений край посередині.


    Викладаємо підготовлені м’ясні пиріжки на деко (попередньо змащуємо рослинним маслом), кожен пиріжок змащуємо збитим жовтком і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо ароматні пиріжки близько 30 хвилин, поки не покриються золотисто-коричневою скоринкою.

    Подаємо ароматні м’ясні пиріжки злегка теплими з улюбленим напоєм. Приємного апетиту!