Підосиновики — 6 рецептів смачних смажених грибів

Смажені підосичники у нашій родині дуже люблять. Почнемо з того, що цей гриб дуже корисний. Він містить багато білка і мало калорій. Це дає йому перевагу в дієтичному харчуванні. Але раз вже ми говоримо про них у смаженому вигляді, то про дієти і мови не може бути. Але виходить дуже смачно.

Смажені гриби – класика російської кухні. У сезон збору грибів, без сковороди з знайденим урожаєм не обходиться. Навіть якщо немає можливості вибратися в ліс, їх завжди можна купити на ринку.

Якщо ви збирали підосичники самі, всі вони, як на підбір маленькі, не перерослі, то можна смажити відразу. А от якщо ви купили їх на ринку, то попередньо краще замочити, бажано з додаванням солі. За пару годин вся живність вилізе назовні. Також вся бруд і пісок осядуть на дно. Потім їх потрібно добре вимити.

Якщо ви все ще сумніваєтеся в тому, чи не завдадуть вони шкоди, краще попередньо відварити їх півгодини. Це можна робити в нарізаному вигляді або цілком. Тоді вони точно не нашкодять вам і вашій родині.

Кожен раз, коли нам вдається набрати будь-яких грибів, ми обов’язково смажимо їх будинку. З картоплею, в сметані з цибулею – як душа накаже. Сьогодні я покажу вам 5 способів смачно посмажити підосичники.