Відмінний рецепт найсмачнішої локшини (Тальятелле, Фетучине) в томатному соусі з додаванням перцю чілі, часнику, сиру, базиліка і петрушки.
Інгредієнти
-
200 гр.
— локшина (Тальятелле, Фетучине)
-
400 гр.
— помідори (консервовані без шкірочки)
-
1/3 пучка
— петрушка
-
1/3 пучка
— базилік
-
4 зубчики
— часник
-
1 ч. л.
— перець (нарізаний чилі)
-
2 ст. л.
— сир (натертий Пармезан)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ст. л.
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Відварюємо локшину (Тальятелле, Фетучине) в солоній воді відповідно до інструкції на упаковці і відправляємо в друшляк.
У великій сковороді нагріваємо олію, додаємо нарізаний часник, перець чилі і смажимо, поки не з’явиться аромат.
Помідори у власному соку без шкірки розминаємо виделкою, викладаємо в часник з перцем чилі, додаємо сіль і мелений перець. Помідори доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо накритими 10 хвилин.
Через 10 хвилин додаємо вершкове масло.
Викладаємо підготовлену локшину, додаємо Пармезан.
Викладаємо нарізані базилік, петрушку, добре перемішуємо і нагріваємо ще 1 хвилину.
Подаємо ароматну пасту в томатному соусі гарячої з хрустким салатом. Приємного апетиту!