Паста в томатному соусі з зеленню


Відмінний рецепт найсмачнішої локшини (Тальятелле, Фетучине) в томатному соусі з додаванням перцю чілі, часнику, сиру, базиліка і петрушки.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — локшина (Тальятелле, Фетучине)

  • 400 гр.

    — помідори (консервовані без шкірочки)

  • 1/3 пучка

    — петрушка

  • 1/3 пучка

    — базилік

  • 4 зубчики

    — часник

  • 1 ч. л.

    — перець (нарізаний чилі)

  • 2 ст. л.

    — сир (натертий Пармезан)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ст. л.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо локшину (Тальятелле, Фетучине) в солоній воді відповідно до інструкції на упаковці і відправляємо в друшляк.

    У великій сковороді нагріваємо олію, додаємо нарізаний часник, перець чилі і смажимо, поки не з’явиться аромат.


    Помідори у власному соку без шкірки розминаємо виделкою, викладаємо в часник з перцем чилі, додаємо сіль і мелений перець. Помідори доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо накритими 10 хвилин.


    Через 10 хвилин додаємо вершкове масло.


    Викладаємо підготовлену локшину, додаємо Пармезан.


    Викладаємо нарізані базилік, петрушку, добре перемішуємо і нагріваємо ще 1 хвилину.

    Подаємо ароматну пасту в томатному соусі гарячої з хрустким салатом. Приємного апетиту!