Паштет з рибної консерви


Відмінна закуска до святкового столу. Паштет з рибної консерви, вершкового сиру та цибулі.

Інгредієнти

  • 1 банку

    — сайра (консерви)

  • 100 гр.

    — сир (вершковий Рікотта)

  • 1 шт.

    — багет

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Рибку без рідини розминаємо виделкою.


    Зелений і ріпчасту цибулю дуже дрібно нарізаємо.


    У невелику миску викладаємо вершковий сир, викладаємо підготовлену цибулю.


    Перемішуємо.


    Додаємо підготовлену рибу, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

    Багет нарізаємо на 12 скибочок і намазуємо підготовленим паштетом. Приємного апетиту!

    Дивіться також: