Відмінна закуска до святкового столу. Паштет з рибної консерви, вершкового сиру та цибулі.
Інгредієнти
-
1 банку
— сайра (консерви)
-
100 гр.
— сир (вершковий Рікотта)
-
1 шт.
— багет
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 пір’їнки
— зелена цибуля
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Рибку без рідини розминаємо виделкою.
Зелений і ріпчасту цибулю дуже дрібно нарізаємо.
У невелику миску викладаємо вершковий сир, викладаємо підготовлену цибулю.
Перемішуємо.
Додаємо підготовлену рибу, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Багет нарізаємо на 12 скибочок і намазуємо підготовленим паштетом. Приємного апетиту!