Паштет з печінки кролика


Найкращий рецепт приготування ароматного паштету з печінки кролика з ріпчастою цибулею, вершковим маслом і сухим вином.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — кролик (печінка)

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (невеликий)

  • 70 гр.

    — вершкове масло

  • 35 мл.

    — вино (міцне десертне)

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Печінка кролика промиваємо та нарізаємо на скибочки.


    Замочуємо підготовлені скибочки печінки в холодній воді на 15 хвилин.


    У сковороду масло і викладаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо 2-3 хвилини.


    В обсмажену цибулю додаємо промиті проточною водою скибочки печінки кролика і лавровий лист.


    Обсмажуємо шматочки печінки, поки вода не випарується. Додаємо вино, даємо йому випаруватися і приправляємо сіллю, перцем. Видаляємо лавровий лист і остуджуємо.


    Викладаємо обсмажені шматочки печінки кролика в чашу блендера.


    Трохи печінку подрібнюємо і додаємо розм’якшене масло.


    Змішуємо ароматний паштет, поки не перетворитися в легкий крем.

    Викладаємо готовий смачний паштет в контейнер, до подачі на стіл витримуємо в холодильнику мінімум 3 години і подаємо з шматочками свіжого батона або багета. Зберігаємо паштет закритим у холодильнику максимум 3 дні. Приємного апетиту!