Оселедець з французькою гірчицею


Відмінний рецепт приготування ароматної закуски з оселедця з французькою гірчицею і ріпчастою цибулею.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — оселедець (слабосолона)

  • 150 гр.

    — гірчиця (французька)

  • 2-3 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 чашка

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Рецепт приготування

    Ріпчасту цибулю нарізаємо на шматочки. Від голови до хвоста по хребту рибу надрізаємо акуратно ножем, трохи надрізуючи шкіру. Знімаємо акуратно руками шкіру, видаляємо голову, нутрощі і плавники. Поділяємо рибу на дві половинки з основної кістки і видаляємо всі видимі дрібні і великі кістки. Нарізаємо філе на невеликі шматочки, видаляючи видимі кістки.


    У глибоку тарілку на дно викладаємо половину підготовлених шматочків оселедця і рівномірно викладаємо половину французької гірчиці.


    На гірчицю викладаємо половину підготовленого лука.


    Потім знову шар оселедця, гірчиці та цибулі. Заливаємо рівномірно маслом і посипаємо перцем.

    Оселедець з французькою гірчицею наполягаємо 30 хвилин і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: