Оригінальні великодні яйця


Неймовірно легкий рецепт, який виглядає вражаюче. Цей рецепт без запікання і приготування великодніх яєць відбувається в одну мить.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — шоколад (шоколадні яйця кіндер або аналог)

  • 150 гр.

    — сир (вершковий)

  • 125 мл.

    — вершки (жирні)

  • 30 гр.

    — цукрова пудра

  • 1/2 ст. л.

    — сік лимона

  • 1/2 ст. л.

    — ванільний цукор

Для жовтка

  • для жовтка

    — пюре (Фруктове або гоголь-моголь)

Рецепт приготування

    Використовуючи маленький зазубрений ніж, обережно видаляємо верхні частини шоколадних яєць (краще ніж нагріти під гарячою водою, щоб шоколад не розколовся), виймаємо іграшки, якщо вони є в яйці.

    Відправляємо яйця в холодильник, поки готуємо начинку.


    Збиваємо міксером протягом 3 хвилин сир, цукрову пудру, лимонний сік і ванільний цукор.

    Окремо збиваємо вершки. Акуратно змішуємо збиті вершки з сирною сумішшю.

    Чайною ложкою акуратно наповнюємо охолоджені яйця і залишаємо на 30 хвилин в холодильнику, щоб начинка загусла.


    Чайною ложкою в середині яйця робимо поглиблення шириною близько 1 см. і в це поглиблення викладаємо жовте фруктове пюре або охолоджений гоголь-моголь, яка буде імітувати яєчний жовток.


    Відправляємо яйця в холодильник ще на 20 хвилин. Великодні яйця готові.

  • Приємного апетиту!