Омлет з картоплею в духовці


Відмінний рецепт омлету з додаванням в яєчну суміш вареної картоплі і сиру. Омлет запікаємо в духовці.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — картопля

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 50 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищені бульби картоплі нарізаємо.


    Відварюємо підготовлені кубики картоплі не до повної готовності з додаванням у воду масла і солі.


    Готову картоплю виймаємо і остуджуємо.


    У миску розбиваємо яйця, додаємо натертий сир, перець і сіль.


    Добре збиваємо виделкою.


    Додаємо в яєчну суміш варену картоплю.


    Добре перемішуємо і виливаємо яєчну суміш з картоплею у форму з пекарським папером.


    Відправляємо омлет в духовку при 180 градусах хвилин на 20.

    Ароматний омлет трохи охолоджуємо, викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!