Омлет з кабачком


Відмінний рецепт приготування омлету з кабачком, цибулею і сиром.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 1/2 шт.

    — кабачок

  • 1/2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 25 гр.

    — сир (Голландський, Тильзитер тощо)

  • 1 щіпка

    — чебрець (нарізані листя)

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кабачок нарізаємо кружальцями, цибулю — дрібно, листя чебрецю — дуже дрібно, сир — кубиками.
    Підготовлені кабачок і цибулю викладаємо в сковороду з олією, додаємо 2 ст. л. води. Тушкуємо 2-3 хвилини на середньому вогні, поки вода не википить і овочі не стануть м’якими.


    В мисці яйця злегка збиваємо з підготовленими шматочками сиру, чебрецем, перцем і щіпкою солі.

    Заливаємо підготовленої яєчної сумішшю кабачки з цибулею і обсмажуємо ароматний омлет з обох сторін. Подаємо з салатом з помідорів і хлібом. Приємного апетиту!