Оладки з кабачків


Рецепт соковитих і ароматних оладки з кабачків.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — кабачок (великого розміру)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — сметана

Рецепт приготування

    Якщо кабачок зрілий, то знімаємо шкірку і виймаємо серцевину з насінням. Якщо кабачок молодий, то використовуємо цілком. У миску натираємо на крупній тертці кабачок, посипаємо сіллю і залишаємо на 6-7 хвилин, щоб виділилася зайва рідина.


    Підготовлений кабачок віджимаємо, розбиваємо 2 яйця, додаємо пропущений через прес часник, перець.


    Додаємо борошно.


    Перемішуємо ретельно, суміш для оладок готова.


    У сковороді розігріваємо олію, викладаємо суміш по одній столовій ложки з горбом на один оладок.


    Обсмажуємо кабачкові оладки на середньому вогні з двох боків до золотисто-коричневого кольору. За таким методом обсмажуємо все приготовану суміш.

    Готові гарячі оладки з кабачків подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!