Морква по-корейськи

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — морква (300 гр.)

  • 1/2 пакетика

    — приправа (морква по-корейськи)

  • 1 ст. л.

    — оцет (9%)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Очищену моркву натираємо на спеціальній тертці.


    Додаємо оцет і мнемо морквину руками.


    Додаємо пропущений через прес часник і приправи.


    Перемішуємо.


    У сковороді розігріваємо масло і вливаємо в моркву, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 6-7 годин.

    Готову моркву по-корейськи викладаємо в миску і подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: