Млинці з м’ясним фаршем


Найсмачніші фаршировані млинчики. Млинці фаршируються не просто м’ясним фаршем, а з додаванням сиру та соусу Бешамель. А потім млинці запікаються в духовці з помідором, сиром і соусом Бешамель.

Інгредієнти

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

Для млинців (14-15 шт. на сковороді Ø 28 див.)

  • 3 шт.

    — куряче яйце (велике)

  • 1 1/2 склянки

    — борошно (пшеничне)

  • 500 мл.

    — молоко

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

Для начинки

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 зубчики

    — часник

  • 400 гр.

    — м’ясний фарш

  • 400 гр.

    — сир (Пошехонський, Гауда)

  • 3 шт.

    — помідори

Для соусу Бешамель

  • 60 гр.

    — вершкове масло (2 ст. л.)

  • 60 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 500 мл.

    — молоко

  • за смаком

    — мускатний горіх

Рецепт приготування

    Млинці: в мисці збиваємо вінчиком спочатку сіль з яйцями, потім вливаємо молоко і порціями додаємо борошно. Готуємо рідке тісто. Сковороду змащуємо маслом і випікаємо по одному тонкі млинці.

    Соус Бешамель: відправляємо в сковороду вершкове масло розтоплюємо, додаємо борошно, злегка обсмажуємо. Виливаємо, енергійно помішуючи, холодне молоко, приправляємо сіллю, перцем, мускатним горіхом і варимо 4-5 хвилин, поки соус не загусне.

    На сковороді обсмажуємо нарізані часник з цибулею, викладаємо фарш, сіль, перець і смажимо до готовності протягом 15-20 хвилин, поки рідина не випарується. Остуджуємо.

    На готові млинці викладаємо 1-2 столові ложки підготовленого фаршу, зверху розміщуємо невелику кількість натертого сиру і поливаємо начинку 1-2 столовими ложками соусу Бешамель. Млинець з начинкою звертаємо на конвертик.


    За таким методом готуємо всі млинці і викладаємо млинці близько один до одного в форму для запікання.


    Помідори нарізаємо на тонкі кружечки. На кожен фарширований млинець викладаємо по одному кружечок помідора.


    Зверху помідори розподіляємо натертий сир і додаємо соус Бешамель.
    У форму з млинцями рівномірно виливаємо 1 невелику чашку води і запікаємо в розігрітій духовці при 200 градусів протягом 15-20 хвилин.

    Готові гарячі млинці викладаємо на тарілки і відразу подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: