Млинці на пиві з кмином


Оригінальний рецепт ароматних млинці на пиві з додаванням в рідке тісто кмину. До таких млинців відмінно підійде начинка з сиру.

Інгредієнти

  • 1 чашка

    — борошно (пшеничне)

  • 1,5 склянки

    — пиво (світле)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 30 мл.

    — рослинна олія (+ для сковороди)

  • 1 щіпка

    — кмин (насіння)

  • 1 щіпка

    — сіль

  • за смаком

    — сир (натертий)

Рецепт приготування

    У миску просіваємо борошно, додаємо яйця, масло, сіль (замість солі можна додати трохи курної бульйону з петрушкою і кропом), кмин і вливаємо пиво. Збиваємо ароматну заготовку для млинців віночком до однорідної маси.


    Гарячу сковороду змащуємо маслом, вливаємо ароматне тісто (½ ополоника), повертаючи сковороду в різні боки, закриваємо дно. Смажимо млинці з 2-х сторін до золотистого кольору.

    Готовий гарячий млинець за бажанням посипаємо сиром, складаємо навпіл і викладаємо на тарілку. За таким методом готуємо всі ароматне тісто. Солоні млинці з кмином подаємо теплими з улюбленими напоями. Приємного апетиту!