Мигдаль у цукрі з какао


Відмінний рецепт смачного мигдалю в цукрі з какао, з якого можна приготувати мигдальне праліне для десертів.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — мигдаль

  • 250 гр.

    — цукор

  • 1 ч. л.

    — какао (порошок)

Рецепт приготування

    У сковороду викладаємо мигдаль, какао, цукор і додаємо 1 ст. л. води.


    Ставимо сковороду з мигдалем на середній вогонь.


    Коли цукор почне в сковороді плавиться, постійно перемішуємо дерев’яною ложкою.


    Продовжуємо перемішувати, поки мигдаль не стане блискучим і повністю не покриється цукром з какао.


    Викладаємо готовий мигдаль на пекарській папір, поділяємо один від одного і даємо горіхам повністю охолонути і засохнути.

    Готовий мигдаль у цукрі подаємо на десерт або готуємо мигдальне праліне. Цілий мигдаль у цукрі подрібнюємо, додаємо в крем або прикрашаємо торти, кекси і тістечка. Приємного апетиту!