М’ясо по-французьки в духовці з брокколі і беконом

М’ясо по-французьки. Ну нарешті ми дійшли до м’яса. Звичайно на Новий рік дуже важливі салати, закуски, але м’ясо-це м’ясо. Ми раніше завжди подавали його після того, як годинник проб’є 12, ми вип’ємо шампанського і ось тут-то господиня схоплювалася голосила: «ох м’ясо-м’ясо» і бігла на кухню виймати м’ясо з духовки або знімати з плити.

Останнім часом ми змінили цей графік і тепер подаємо гарячу страву десь в 23 години. Щоб люди спробували і оцінили, що ж там господарі приготували. Після 12 їсти вже не хочеться, всі наїлися салатів, закусок, а ось у 23, це саме час всім поїсти і потім, після 12 ночі, спокійно святкувати Новий рік, подъедая закусочки і салати і запиваючи їх вином або хто чим хоче.

Сьогоднішнє блюдо часто називають італійським, але французи не хочуть поступатися своєї першості. Подають таке м’ясо і там, і там. Офіціант в ресторані де ми були, говорив французькою і тому я з повним правом можу сказати, що це м’ясо по-французьки.