Медальйони зі свинини з грибами


Ароматні медальйони зі свинини з печерицями та грибним соусом.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — свинина (вирізка)

  • 500 гр.

    — печериці (невеликого розміру)

  • 1/2 ч. л.

    — перець (чорний мелений)

  • 150 мл.

    — бульйон (м’ясний)

  • 2 ст. л.

    — оцет (бальзамічний)

  • 1 ч. л.

    — розмарин (сушений)

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинячу вирізку нарізаємо на 4 однакових шматка, посипаємо сіллю і перцем.

    У глибоку сковороду з олією викладаємо шматки м’яса і швидко обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін.

    Додаємо до м’яса цілі, чисті гриби, зменшуємо вогонь. Посипаємо розмарином, додаємо бальзамічний оцет, заливаємо м’ясо з грибами бульйоном і тушкуємо протягом 10-15 хвилин.

  • Готові гарячі медальйони зі свинини подаємо, додаючи зверху гриби і соус, який вийшов при гасінні м’яса з грибами. Приємного апетиту!