Ароматні медальйони зі свинини з печерицями та грибним соусом.
Інгредієнти
-
1 кг.
— свинина (вирізка)
-
500 гр.
— печериці (невеликого розміру)
-
1/2 ч. л.
— перець (чорний мелений)
-
150 мл.
— бульйон (м’ясний)
-
2 ст. л.
— оцет (бальзамічний)
-
1 ч. л.
— розмарин (сушений)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/2 ч. л.
— сіль
Рецепт приготування
-
Готові гарячі медальйони зі свинини подаємо, додаючи зверху гриби і соус, який вийшов при гасінні м’яса з грибами. Приємного апетиту!
Свинячу вирізку нарізаємо на 4 однакових шматка, посипаємо сіллю і перцем.
У глибоку сковороду з олією викладаємо шматки м’яса і швидко обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін.
Додаємо до м’яса цілі, чисті гриби, зменшуємо вогонь. Посипаємо розмарином, додаємо бальзамічний оцет, заливаємо м’ясо з грибами бульйоном і тушкуємо протягом 10-15 хвилин.