Макарони зі шкварками, яйцями і сиром


Простий рецепт смачних макаронів, обсмажених зі шкварками, яйцями і сметаною.

Інгредієнти

  • 120 гр.

    — макарони

  • 65 гр.

    — сало (або бекон)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — сметана

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 1 ст. л.

    — сир (натертий твердий)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо макарони в солоній воді, помішуючи, і відкидаємо на друшляк.


    Сало (бекон) нарізаємо на шматочки, викладаємо в масло.


    Обсмажуємо сало, поки шматочки не втратять максимум жиру.


    У мисці збиваємо яйця виделкою і вливаємо в сковороду зі шкварками.


    Смажимо і помішуємо яйця, поки не стануть твердими.


    Додаємо в яйця зі шкварками сметану і перемішуємо.


    Викладаємо підготовлені макарони і перемішуємо.


    Додаємо половину нарізаної зеленої цибулі.

    Готові ароматні макарони зі шкварками і яйцями викладаємо на тарілку, посипаємо сиром, залишками зеленої цибулі і подаємо. Приємного апетиту!