Макарони з тушонкою


Швидкий рецепт смачних ситних макаронів з ароматною свинячий тушонкою, ріпчастою цибулею і кетчупом.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — свинина (тушкована консерви)

  • 250 гр.

    — макарони (будь-які)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 ст. л.

    — томатна паста

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт

    В солону киплячу воду викладаємо макарони і відварюємо до готовності (8-11 хвилин).


    Готові макарони відкидаємо на друшляк.


    Поки варяться макарони, масло викладаємо нарізану цибулю.


    Обсмажуємо до золотистого кольору.


    Тушонку відкриваємо, виделкою або ножем подрібнюємо в банку і викладаємо у смажену цибулю.


    Додаємо в тушковане м’ясо з цибулею томатну пасту і перемішуємо.


    Смажимо тушонку з томатною пастою 2-3 хвилини.


    Викладаємо підготовлені макарони.


    Перемішуємо макарони з тушонкою і обсмажуємо 2-3 хвилини.

    Розкладаємо смачні макарони по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!