Макарони з куркою і сиром


Відмінний рецепт приготування смачних макаронів з кетчупом, куркою і сиром.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 400 гр.

    — макарони (пір’я)

  • 170 гр.

    — кетчуп (томатний або лечо)

  • 300 гр.

    — сир (Тильзитер або Моцарела)

  • 3 ст. л

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Куряче філе нарізаємо на середні шматочки, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні 10-12 хвилин, поки рідина не випарується і м’ясо не підсмажиться. Прибираємо з сковороди.

    Відварюємо макарони відповідно до інструкції на упаковці. Промиваємо і відкидаємо на друшляк.

    В олію, після курячого філе викладаємо підготовлені макарони, додаємо сіль, перець, кетчуп і обсмажуємо 2-3 хвилини, постійно помішуючи.

    Викладаємо макарони в 4 порційні форми для запікання, додаємо в рівній кількості підготовлене м’ясо, посипаємо підготовленою натертим сиром і відправляємо в духовку на 14-15 хвилин, поки сир не розплавиться.

  • Під гарячі форми заздалегідь готуємо щільні серветки. Подаємо макарони з овочевим салатом і хлібом. Приємного апетиту!