Макарони з куркою і овочами


Швидкий рецепт макаронів з цибулею-пореєм, куркою, помідорами чері, брокколі, цвітною капустою і сиром.

Інгредієнти

  • 350 гр.

    — курка філе

  • 200 гр.

    — брокколі

  • 200 гр.

    — капуста цвітна

  • 250 гр.

    — помідори черрі

  • 100 гр.

    — сир пармезан

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Моєму цибулю-порей і нарізаємо дрібно. Курку нарізаємо кубиками. Брокколі з кольоровою капустою поділяємо на невеликі суцвіття. Помідори черрі ріжемо навпіл.

    Макарони відварюємо у воді 7-8 хвилин, пробуємо на готовність, промиваємо холодною водою, відкидаємо на друшляк.

    У сковороду наливаємо масло, викладаємо підготовлену цибулю, обсмажуємо 2 хвилини.


    У сковороду до цибулі-порею додаємо підготовлені шматочки курячої грудки, обсмажуємо на сильному вогні протягом 3 хвилин.


    Додаємо підготовлені суцвіття броколі, цвітної капусти і смажимо 3 хвилини.


    Додаємо помідори черрі, смажимо овочі з куркою протягом 5 хвилин.


    Додаємо підготовлені макарони, сіль, перець. Ретельно перемішуємо, обсмажуємо 3 хвилини і посипаємо тертим Пармезаном.

    Готові гарячі макарони з куркою і овочами викладаємо на тарілку, прикрашаємо і відразу подаємо.
    Приємного апетиту!