Макарони з фаршем і овочами


Спробуйте обсмажити фарш з коренем селери, морквою та листям салату, все перемішати з вареними макаронами і отримаєте оригінальне ситне блюдо.

Інгредієнти

  • 220 гр.

    — макарони (пір’я)

  • 200 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 1 шт.

    — морква

  • 1/2 шт.

    — селера (корінь)

  • 9 листя

    — салат (зелений)

  • 3-4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/3 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Корінь селери очищаємо, нарізаємо кубками, моркву натираємо.


    В масло викладаємо фарш, додаємо підготовлені кубики кореня селери і смажимо 3-4 хвилини, помішуючи.


    Потім зменшуємо вогонь, накриваємо і смажимо фарш з селерою 5 хвилин.


    Листя салату промиваємо, нарізаємо смужками, додаємо у фарш.


    Викладаємо підготовлену натерту моркву і перемішуємо.


    Додаємо сіль, перець і смажимо ароматний фарш з овочами на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.

    Паралельно з приготуванням фаршу з овочами відварюємо до готовності макарони, зливаємо і кладемо в ароматну суміш з фаршу і овочів. Добре перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!