Локшина з морепродуктів. Рецепт приготування з фото

Локшина з морепродуктів дуже смачне блюдо. Я взагалі обожнюю морепродукти, ну а добре приготовані, це просто казка.

Вважається що макарони, локшина, це національне блюдо Італії. (там, до речі, вони називають це пастою). Ну може бути, хоча в Росії це не менш національне блюдо, нарівні з картоплею.

Звичайно у італійців готують з пасти сотні страв, а в нас чомусь, в основному використовують тільки як гарнір. Але коли такий гарнір нам давали в армії, незважаючи на те, що він був весь злиплий, для нас це було свято, після перловки.

Що вже говорити про макарони з морепродуктів, про це навіть думки не приходило в голову. Але зараз, коли багато прожили, багато побачили, я вважаю це одним із самих смачних страв.

У Росії багато морів і в даний час продаються різні морські продукти, про які раніше і не чули багато росіян.

Морепродукти, це все живе, що знаходиться в морі, крім риби і тварин. Найпоширеніші це креветки, молюски, кальмари, краби. Всі морепродукти містять багато білка і мало калорій.

На жаль, нам в основному, виключаючи прибережні райони, доступні тільки охолоджені або заморожені морепродукти. Як правило, вони продаються вже розфасованими.

Не знаю як в Європейській частині країни, а у нас завжди можна купити заморожені суміші морепродуктів.

Немає різниці які суміші купувати сирі або зварені. Різниця буде лише у часі приготування. Варити треба всього кілька хвилин, інакше вони будуть жорсткими. Готуємо.