Локшина з курячим фаршем


Дуже простий рецепт дуже смачної локшини, обсмаженої з курячим фаршем і овочами.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — лапша

  • 500 гр.

    — курка (фарш)

  • 1 шт.

    — морква

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1/2 склянки

    — вино (біле сухе)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 гілочка

    — розмарин

  • 2 листочка

    — шавлія

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо і обсмажуємо в олії з шматочками часнику до м’якості. Додаємо до овочів готовий фарш з курки і смажимо 4 хвилини.
    Розмарин перев’язуємо нитками з листям шавлії, додаємо у фарш і вливаємо вино. Смажимо фарш на сильному вогні, щоб вино випарувалося. Потім зменшуємо вогонь, солимо, перчимо, накриваємо і смажимо ароматний фарш 10 хвилин. Розмарин шавлія видаляємо.

    Поки смажиться фарш відварюємо локшину, промиваємо і додаємо в сковороду. Перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини, пробуємо на сіль і подаємо. Приємного апетиту!