Лазанья з грибами (і не тільки) дуже популярна в Італії. У цій справі вона займає почесне друге місце, після піци. І в інших країнах це блюдо не менш прекрасне. Воно являє собою збірну запіканку з тонких шарів тіста, прослоенних соковитою начинкою з соусом. Найчастіше, це Бешамель.
Сьогодні ми розглянемо найбільш прості і смачні рецепти грибний лазаньї в домашніх умовах. Якщо ви ще не пробували приготувати таку смакоту, настійно рекомендую.
1. Класичний рецепт — лазанья з грибами і беконом
Надзвичайно ніжна і дуже смачна лазанья виходить за цим рецептом. Аромат бекону надає особливу пікантну нотку.
Інгредієнти:
- 400 грам моцарели
- листи для лазаньї в готовому вигляді
- 2 столові ложки олії
- 2-3 зубчики часнику
- 700 грам печериць
- 400 мл теплого молока
- 100 грам смужок бекону
- 2 столові ложки м’якого вершкового масла
- 2 столові ложки борошна