Лазанья — класичні рецепти приготування з грибами

Лазанья з грибами (і не тільки) дуже популярна в Італії. У цій справі вона займає почесне друге місце, після піци. І в інших країнах це блюдо не менш прекрасне. Воно являє собою збірну запіканку з тонких шарів тіста, прослоенних соковитою начинкою з соусом. Найчастіше, це Бешамель.

Сьогодні ми розглянемо найбільш прості і смачні рецепти грибний лазаньї в домашніх умовах. Якщо ви ще не пробували приготувати таку смакоту, настійно рекомендую.

1. Класичний рецепт — лазанья з грибами і беконом

Надзвичайно ніжна і дуже смачна лазанья виходить за цим рецептом. Аромат бекону надає особливу пікантну нотку.

Інгредієнти:

  • 400 грам моцарели
  • листи для лазаньї в готовому вигляді
  • 2 столові ложки олії
  • 2-3 зубчики часнику
  • 700 грам печериць
  • 400 мл теплого молока
  • 100 грам смужок бекону
  • 2 столові ложки м’якого вершкового масла
  • 2 столові ложки борошна