Курячий суп з пшоном


Класичний рецепт приготування смачного супу з куркою, пшоном і овочами.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — курка (грудка невеликого розміру)

  • 4 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква (невеликого розміру)

  • 1/3 чашки

    — пшоняна крупа

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • 3 гілочки

    — кріп

  • 4 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Відварюємо курку 20 хвилин. Виймаємо з бульйону, остуджуємо. Нарізаємо.


    Готуємо овочі.


    Пшоно промиваємо 4-5 разів.


    У бульйон викладаємо підготовлені пшоно і картоплю. Варимо 10 хвилин.


    Поки вариться пшоно з картоплею, викладаємо в розігріте масло підготовлений ріпчасту цибулю. Обсмажуємо.


    Викладаємо моркву.


    Обсмажуємо.


    Готову моркву з цибулею відправляємо в бульйон. Варимо 5 хвилин.


    Додаємо нарізану зелень і перець. Варимо 10-12 хвилин, поки картопля не станемо м’якою.


    Викладаємо курку. Суп з пшоном готовий!

    Приємного апетиту!