Відмінний рецепт ароматної салатику з вареної курячої грудки, смажених грибів шампіньйонів і консервованого зеленого горошку з кропом і майонезом.
Інгредієнти
-
2 шматки
— курка (філе грудки)
-
18 шт.
— печериці (свіжі)
-
1 банку
— горох (консервований)
-
4 гілочки
— кріп
-
1 чашка
— майонез
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Промите куряче філе відварюємо в солоній воді 15-20 хвилин. Остуджуємо. Чисті печериці нарізаємо кубиками.
Підготовлені кубики грибів викладаємо в олію і обсмажуємо, поки рідина не випарується і гриби не зарум’яняться. Остуджуємо.
Готове філе грудки нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Горошок зливаємо.
Додаємо охолоджені печериці і підготовлений зелений горошок.
Викладаємо підготовлений нарізаний кріп і перемішуємо.
Заправляємо ароматний салатик сіллю, майонезом, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!