Курячий салат з грибами і зеленим горошком


Відмінний рецепт ароматної салатику з вареної курячої грудки, смажених грибів шампіньйонів і консервованого зеленого горошку з кропом і майонезом.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — курка (філе грудки)

  • 18 шт.

    — печериці (свіжі)

  • 1 банку

    — горох (консервований)

  • 4 гілочки

    — кріп

  • 1 чашка

    — майонез

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Промите куряче філе відварюємо в солоній воді 15-20 хвилин. Остуджуємо. Чисті печериці нарізаємо кубиками.


    Підготовлені кубики грибів викладаємо в олію і обсмажуємо, поки рідина не випарується і гриби не зарум’яняться. Остуджуємо.


    Готове філе грудки нарізаємо кубиками й викладаємо в миску. Горошок зливаємо.


    Додаємо охолоджені печериці і підготовлений зелений горошок.


    Викладаємо підготовлений нарізаний кріп і перемішуємо.

    Заправляємо ароматний салатик сіллю, майонезом, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!

    Дивіться також: