Курячий салат з грибами і солоними огірками


Дуже смачний салатик з смаженою куркою, смаженими печерицями, смаженою цибулею, морквою і солоними огірками.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — курка (філе грудки)

  • 300 гр.

    — печериці

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3-4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 2-3 ст. л.

    — майонез

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промиту курячу грудку посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо в маслі (2 ст. л.) до коричневої скоринки.


    Підготовлене куряче філе охолодити 10 хвилин і нарізаємо на шматочки.


    Промиті печериці нарізаємо на дрібні шматочки і обсмажуємо в олії після курки, поки соки не випаруються. Смажені шматочки грибів солимо, перчимо і прибираємо з сковороди.


    Викладаємо в сковороду після грибів підготовлений нарізану цибулю і натерту моркву, додаємо масло (1 ст. л.) і обсмажуємо до м’якості.


    У миску викладаємо підготовлені обсмажені гриби, шматочки курки, дрібно нарізані солоні огірки, цибулю з морквою і додаємо майонез.

    Ароматний ситний салатик перемішуємо, пробуємо на сіль і подаємо. Приємного апетиту!