Курячі стегенця в пакет для запікання


Відмінний рецепт запечених в пакеті курячих стегенець з морквою, часником, цибулею і ароматним соусом.

Інгредієнти

Для курки:

  • 6 шт.

    — курка (стегенця)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 шт.

    — морква

  • 6 зубчиків

    — часник

  • 6 щіпок

    — сіль

Для соусу:

  • 1 ст. л.

    — соєвий соус

  • 4 ст. л.

    — вода

  • 4 ст. л.

    — вино (біле)

  • 1/2 ч. л.

    — імбир (натертий)

  • 1 ч. л.

    — чебрець (сушений)

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Курячі стегенця промиваємо, висушуємо серветками і натираємо сіллю. Очищену цибулю розрізаємо на 8 частин, моркву нарізаємо крупно, часник очищаємо.


    У мисці збиваємо вінчиком ароматний соус: соєвий соус, воду, вино, натертий імбир, чебрець і мелений перець. У соус можна додати будь-які приправи за смаком.

    У два пакети для запікання викладаємо по 3 шт. курячих стегенець, по половині підготовлених часнику, моркви і цибулі. Вливаємо по половині ароматного соусу, закриваємо пакети кліпсами і злегка струшуємо пакети (можна перевертати акуратно на різні сторони).


    Підготовлені пакети з куркою і овочами викладаємо на деко, робимо на пакетах зверху невеликі проколи ножем.


    Відправляємо ароматні стегенця з овочами в розігріту духовку при 180 градусах на 55 хвилин. Потім акуратно розрізаємо пакети, відкриваємо курку, ставимо температуру на 200 градусів і знову в духовку ще на 15 хвилин.

  • Готові ароматні стегенця подаємо гарячими із засмаженими овочами і улюбленим гарніром. Приємного апетиту!