Курячі крильця з гречкою в духовці


Соковиті курячі крильця, запечені на гречку в духовці, гречка виходить розсипчастою і дуже ароматною, так як вона вбираємо усі соки курячих крилець.

Інгредієнти

  • 2 кг.

    — курка (крила)

  • 4 чашки

    — гречана крупа

  • 750 мл.

    — бульйон (будь-без солі)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 80 мл.

    — рослинна олія

  • 3 ст. л.

    — приправа (для курки)

  • 3 щіпки

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Бульйон змішуємо в нарізаним часником і меленим перцем. У невеликій мисці масло змішуємо з приправою для курки.

    Крила промиваємо, солимо і добре перемішуємо з приправою на олії. У форму розміром 32 х 28 див. насипати промиту 4-5 разів гречку, вливаємо половину бульйону з часником і викладаємо зверху гречки курячі крильця в спеціях.


    Відправляємо гречку з крилами в духовку при 180 градусах на 30 хвилин. Потім виймаємо форму, вливаємо залишки бульйону і запікаємо ароматні крила ще 20 хвилин.

    Смачну гречку викладаємо на тарілки, зверху додаємо хрусткі крила і подаємо з улюбленим салатом. Приємного апетиту!