Соковиті курячі крильця, запечені на гречку в духовці, гречка виходить розсипчастою і дуже ароматною, так як вона вбираємо усі соки курячих крилець.
Інгредієнти
-
2 кг.
— курка (крила)
-
4 чашки
— гречана крупа
-
750 мл.
— бульйон (будь-без солі)
-
3 зубчики
— часник
-
80 мл.
— рослинна олія
-
3 ст. л.
— приправа (для курки)
-
3 щіпки
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Бульйон змішуємо в нарізаним часником і меленим перцем. У невеликій мисці масло змішуємо з приправою для курки.
Крила промиваємо, солимо і добре перемішуємо з приправою на олії. У форму розміром 32 х 28 див. насипати промиту 4-5 разів гречку, вливаємо половину бульйону з часником і викладаємо зверху гречки курячі крильця в спеціях.
Відправляємо гречку з крилами в духовку при 180 градусах на 30 хвилин. Потім виймаємо форму, вливаємо залишки бульйону і запікаємо ароматні крила ще 20 хвилин.
Смачну гречку викладаємо на тарілки, зверху додаємо хрусткі крила і подаємо з улюбленим салатом. Приємного апетиту!