Курячі крила в паніровці


Відмінна закуска з курячих крил, обсмажених в паніровці. Звичайна страва в оригінальній подачі.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — курка (крила)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1 чашка

    — мука

  • 1 чашка

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 літр

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячі крила промиваємо і спочатку відрізаємо першу частину, залишаючи підстава кісточки цілим.


    Акуратно зрізаємо м’ясо з кістки, але не до кінця.


    Опускаємо м’ясо рукою вниз і вивертаємо навиворіт, з’єднуючи знизу.


    Отримуємо округлий шматочок курки на кістки.


    Кінчик крила надламываем і надрізаємо, зберігаючи цілими дві кісточки іншій частині.


    Відрізаємо і трохи зрушуємо м’ясо вниз. Отримуємо м’ясо на двох кістках.


    Меншу за розміром кістка акуратно вириваємо (викручуємо) з м’яса.


    Вивертаємо м’ясо навиворіт і з’єднуємо внизу.


    Отримуємо округлі шматки курки на 2-х різних за розміром кісточках.


    За таким методом готуємо всі частини крил.


    Посипаємо підготовлене куряче м’ясо на кості перцем і сіллю.


    В різні миски насипаємо сухарі, борошно і в одній збиваємо виделкою яйця.


    Опускаємо куряче м’ясо на кістках спочатку в борошно, яйця, а потім в сухарі. Відправляємо на тарілку.


    Акуратно викладаємо м’ясо в гаряче масло кісточкою вгору.


    Як м’ясо покриється золотистою скоринкою, опускаємо кісточки в олію і обсмажуємо кілька хвилин.


    Виймаємо золотисте м’ясо щипцями на паперові серветки і залишаємо на кілька хвилин.

    Подаємо ароматні хрусткі крильця на великій тарілці з улюбленим соусом. Приємного апетиту!

    Дивіться також: