Курячі крила в паніровці


Відмінна закуска з курячих крил, обсмажених в паніровці. Звичайна страва в оригінальній подачі.

Інгредієнти

  • 6 шт.- курка (крила)
  • 3 шт.- куряче яйце
  • 1 чашка- мука
  • 1 чашка- сухарі (панірувальні)
  • 1 літр- рослинна олія
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Курячі крила промиваємо і спочатку відрізаємо першу частину, залишаючи підстава кісточки цілим.


Акуратно зрізаємо м’ясо з кістки, але не до кінця.


Опускаємо м’ясо рукою вниз і вивертаємо навиворіт, з’єднуючи знизу.


Отримуємо округлий шматочок курки на кістки.


Кінчик крила надламываем і надрізаємо, зберігаючи цілими дві кісточки іншій частині.


Відрізаємо і трохи зрушуємо м’ясо вниз. Отримуємо м’ясо на двох кістках.


Меншу за розміром кістка акуратно вириваємо (викручуємо) з м’яса.


Вивертаємо м’ясо навиворіт і з’єднуємо внизу.


Отримуємо округлі шматки курки на 2-х різних за розміром кісточках.


За таким методом готуємо всі частини крил.


Посипаємо підготовлене куряче м’ясо на кості перцем і сіллю.


В різні миски насипаємо сухарі, борошно і в одній збиваємо виделкою яйця.


Опускаємо куряче м’ясо на кістках спочатку в борошно, яйця, а потім в сухарі. Відправляємо на тарілку.


Акуратно викладаємо м’ясо в гаряче масло кісточкою вгору.


Як м’ясо покриється золотистою скоринкою, опускаємо кісточки в олію і обсмажуємо кілька хвилин.


Виймаємо золотисте м’ясо щипцями на паперові серветки і залишаємо на кілька хвилин.

Подаємо ароматні хрусткі крильця на великій тарілці з улюбленим соусом. Приємного апетиту!