Куряче філе з сиром і помідорами


Найкращий рецепт приготування смачного отбивного з курячого філе з сиром і помідорами.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — курка (філе середнього розміру)

  • 2 шт.

    — помідори

  • 150-200 гр.

    — сир (гауда або тильзитер)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Розігріваємо духовку до 200 градусів.

    Шматок курячого філе викладаємо на харчову плівку, солимо, перчимо з одного боку і накриваємо ще одним шматком плівки. Акуратно відбиваємо, щоб шматок залишився цілісним. За таким принципом відбиваємо залишився філе.

    Відбите куряче філе обсмажуємо на сковороді в олії на сильному вогні 1-1,5 хвилини з кожного боку. Обсмажуємо швидко, щоб «запечатати» сік всередині філе.

    Помідори нарізаємо на кружечки однакової ширини, сир натираємо.

    У форму для запікання викладаємо обсмажене куряче філе приправленою стороною вниз, на філе викладаємо по одному кружечку помідора, трохи солимо і перчимо. Потім зверху розміщуємо велика кількість натертого сиру.

    Куряче філе з сиром і помідорами запікаємо в духовці близько 5-7 хвилин, поки сир не розплавиться і не покриється золотисто-коричневою скоринкою.

  • Готове філе викладаємо на тарілку, зверху розміщуємо по кружечку помідора, прикрашаємо петрушкою. Страву подаємо гарячим картопляним або овочевим гарніром.

    Приємного апетиту!