Куряче філе по-французьки


Відмінний рецепт приготування філе курячої грудки з шинкою і сиром.

Інгредієнти

  • 2 частини

    — курка (філе курячої грудки)

  • 4 скибочки

    — шинка

  • 4 скибочки

    — сир

  • 3 ст. л.

    — мука

  • 3 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ст. л.

    — молоко

  • для смаження

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Шматки курячого філе миємо й сушимо. Акуратно гострим довгим ножем робимо з боку глибокі надрізи. Виходять «кишеньки».


    Філе натираємо сіллю і перцем.

    Шматочки шинки складаємо навпіл, загортаємо в 2 скибочки сиру і все розміщуємо в центрі «кишеньок». Щоб в процесі запікання «кишеньки» не розійшлися, закріплюємо кількома зубочистками.

    У мисці збиваємо яйце з молоком. Філе обвалюємо в борошні, потім опускаємо в суміш з яйцем і ще раз обвалюють у панірувальних сухарях.

    Смажимо на олії з обох сторін за 10-12 хвилин до золотистої скоринки.

  • Приємного апетиту!