Куряча печінка з цибулею


Відмінний рецепт ароматної смаженої курячої печінки з ріпчастою цибулею і спеціями.

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — печінка (куряча)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3-4 ст. л.

    — мука

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — майоран

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячу печінку промиваємо, видаляючи прожилки і розрізаємо навпіл. Посипаємо печінка сіллю, майораном і перцем.

    Цибулю нарізаємо півкільцями. Викладаємо підготовлений цибулю в сковороду з вершковим маслом і обсмажуємо золотистого кольору. Підготовлені шматочки курячої печінки обвалюємо в борошні, викладаємо в гаряче олію порціями і обсмажуємо шматочки на сильному вогні з кожного боку протягом 1 хвилини.

    Викладаємо обсмажену курячу печінку в сковороду з цибулею, перемішуємо і смажимо під кришкою 5 хвилин.

    Готову ароматну курячу печінку розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!