Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.
Інгредієнти
-
500 гр.
— курка (печінка)
-
200 гр.
— бекон
-
30 мл.
— рослинна олія
-
100 гр.
— кетчуп
-
15 мл.
— соєвий соус
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— спеції
Рецепт приготування
-
Страву подаємо як основне з овочами або як закуску.
Приємного апетиту!
Промиваємо і очищаємо печінка, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.
Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.
Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінка на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.