Куряча печінка в беконі


Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — курка (печінка)

  • 200 гр.

    — бекон

  • 30 мл.

    — рослинна олія

  • 100 гр.

    — кетчуп

  • 15 мл.

    — соєвий соус

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — спеції

Рецепт приготування

    Промиваємо і очищаємо печінка, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.

    Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.

    Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінка на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.

  • Страву подаємо як основне з овочами або як закуску.

    Приємного апетиту!

Дивіться також: