Куряча печінка – прості і смачні рецепти приготування

Страви з курячої печінки давно стали звичними в повсякденному раціоні. Господині його люблять за простоту приготування і багатий склад вітамінів. Всі, і навіть діти, оцінять її ніжний і пікантний смак. Цей продукт містить величезну кількість життєво необхідних речовин. Так, наприклад, з’їдаючи всього лише 100 грам тушкованої печінки в день, ви задовольняєте добову потребу організму в залозі.

Винахідливі кулінари готують з неї гарячі страви, салати, оладки і навіть торти. Сьогодні ми з вами приготуємо найбільш цікаві, оригінальні і смачні варіанти страв з курячої печінки. Адже, якою б смачною вона не була, одне і те ж при постійному вживанні може набридати. Я дуже часто готую печінка, чергуючи яловичу і курячу, за наступним рецептом.

Багато хто не вирішуються готувати такий субпродукт, боячись не впоратися з цим. Але, я вас запевняю, все обов’язково вийде. У рецептах я заховаю основні секрети приготування печінки. Слідуючи покроковому опису, ви неодмінно приготуєте дуже смачний, красивий і апетитний шедевр.